Лайфстайл, Любопитно

Бившите охранители на Бранджелина и Мадона ще пазят Хари и Меган

Двойката Хари и Меган, които от днес стартират новия си начин на живот без кралски привилегии, вече си избраха охрана, съобщава „Дейли Мейл“.

Преди това за тяхната сигурност се грижеха телохранители на Скотланд Ярд. Новият екип, който двойката е избрала, е първокласен – той се е грижил за безопасността на звезди като Брад Пит, Анджелина Джоли, Мадона и Семейство Екълстоун.

38-годишната Меган и 35-годишният Хари обявиха тази седмица, че ще се възползват от „частно финансирани мерки за сигурност“ след напускането на Великобритания.

Но „Мирър“ разкри вчера, че частната охрана на двойката е към звено, финансирано от данъкоплатците на Великобритания. Вътрешни лица на звеното споделиха, че сред служителите по защитата им няма „почти никакво желание“ да работят за двойката.

“Никой не иска да мести семейството си из много страни. Никой не е наясно какъв е планът и къде ще се установят в средносрочен и дългосрочен план.”

В момента двойката се намира в Лос Анджелис и източници заявиха, че американската охрана може да им струва 800 британски лири на ден, с екип до 10 души. Американският президент даде да се разбере, че Америка няма да отговаря за сметката за сигурността на двойката.

Но говорител на двойката вече отговори, че двойката не очаква САЩ да плащат и че сигурността им ще бъде финансирана частно. /БГНЕС

DW.COM