Лайфстайл, Шоубизнес

Лари Кинг се разведе със седмата си съпруга

Лари Кинг се раздели с жена си Шон Саутуик Кинг след почти 22 години брак.

85-годишната телевизионна легенда беше омъжена за Шон – която беше седмата му съпруга – повече от две десетилетия, но вчера подаде документи за развод във Върховния съд на Лос Анджелис, за да прекрати брака им. Лари, който има двама сина от брака си с Шон, е посочил „непреодолими различия” като причина за развода с 59-годишната си съпруга.

Звездата от „Лари Кинг Лайв“ имаше железен брак с Шон, а през 2016 г. се твърдеше, че отчуждената му съпруга е имала извънбрачна връзка, въпреки че и Лари, и Шон по-късно отрекоха обвиненията.

Телевизионният водещ каза по това време на един от събеседниците си: ”Ти каза интересна дума ‘слух’. Бях в бизнеса – следващия май, ще се навършат 60 години – и дълго време се занимавах със слухове. Интервюирах хора, замесени в слухове. Слуховете са това, което са – те са слухове. И аз ви казвам истината, не им обръщам никакво внимание.”

Лари Кинг се жени за Шон през 1997 г. и тя беше неговата седма съпруга след браковете му с Фреда Милър, Анет Кайе, Алейн Акинс, Мики Сатфин, Шарън Лепоре и Джули Александър. /БГНЕС

София
25°
clear sky
humidity: 31%
wind: 5m/s WNW
H 28 • L 22
15°
Thu
16°
Fri
19°
Sat
23°
Sun
Weather from OpenWeatherMap

DW.COM