Лайфстайл, Шоубизнес

„Няма време за умиране“ е заглавието на последния филм за Бонд

Следващият филм за Джеймс Бонд и последният с участието на Даниел Крейг като 007 ще бъде наречен “Няма време за умиране” и ще излезе през април.


В този епизод от шпионска сага Бонд ще бъде изваден от пенсиониране от своя приятел и агент на ЦРУ Феликс Лейтер, за да започне коварна мисия за спасяване на отвлечен учен.
Заснемането вече е в ход, но е затрупано от проблеми, предаде АФП.
Експлозия в британските студия Pinewood през юни разтърси един от филмовите площадки, причинявайки щети и леки наранявания.
Вестник “Сън” съобщи, че взрив е разтърсил снимачната площадка след объркана каскада, сваляйки част от покрива и няколко стенни панела.
Крейг, който ще играе легендарния шпионин за пети път, по-рано трябваше да се подложи на лека операция на глезена след контузия при заснемане на сцена в Ямайка.


Носителят на “Оскар” Рами Малек ще изиграе злодеят в дългоочаквания филм, в който ще участва и френската актриса Леа Сейду.
Продукцията също нееднократно се забавя заради спорове около сценария, а спечелилият „Оскар“ режисьор Дани Бойл се отказа от проекта миналата година. /БГНЕС

DW.COM