Спорт

Пребитият служител на Левски е в съзнание, но в тежко състояние и с множество травми

Левски излезе с официална позиция относно инцидента със служителя на клуба Цветан Вълчев, пребит по-рано през деня от двама непознати.

„Ръководството и служителите на „ПФК Левски“ АД са потресени от инцидента, разиграл се посред бял ден на територията на стадион „Георги Аспарухов“ на 21 август. Нашият колега Цветан Вълчев беше жестоко пребит от непознати засега лица и в момента е в болница, където се полагат всички необходими грижи за стабилизирането му. Сигурни сме, че служителите на реда ще извършат всички необходими действия, за да открият извършителите и подбудителите на този позорен и варварски акт.

Уверени сме, че Цветан ще се възстанови бързо и ще бъде отново сред нас скоро!”, написаха от Левски.

„Сините” не дават подробности за състоянието на Вълчев, но след направените му изследвания се оказва, че травмите му са изключително тежки. Те включват счупване на черепа на четири места, счупени ребра, а също така други травми и охлузвания. Мъжът вече е в съзнание.

По-рано от МВР също потвърдиха за индцидента и заявиха, че са предприети действия по установяване на всички обстоятелства около случилото се и издирване на нападателите”. /БГНЕС

София
10°
broken clouds
humidity: 50%
wind: 3m/s W
H 9 • L 9
16°
Fri
19°
Sat
22°
Sun
20°
Mon
Weather from OpenWeatherMap

DW.COM