България, Политика

Александър Ненков: Жената от Орлов мост не е член на ГЕРБ, нито пък е била

Уважаваме правото на всеки един да протестира, ние също сме го правили, но никога не е било за сметка на другите граждани. Не може малцинството да определя какво да се случва за сметка на мнозинството.

Това заяви народният представител от ГЕРБ Александър Ненков на брифинг пред централата на партията, предаде репортер на БГНЕС.

Ненков коментира събитията от днес, когато на Орлов мост възникна напрежение и имаше задържан заради скандал с възрастна дама.

Жената от Орлов мост не е член на ГЕРБ, нито пък е била, каза Ненков.

Категорично осъждаме това, което се случва. Затварянето на възлови кръстовища е за сметка на другите граждани, каза още Ненков и добави, че ГЕРБ не са съгласни, че протестът е мирен. Мирни протести е имало пред парламента, пред Министерския съвет, Президентството, а тук говорим за блокиране на двумилионен град, за магистрали. Такова нещо не съм виждал никъде по света. Дори когато протестираш, трябва да има някаква граница на разум, коментира депутатът.

Важно е да си довършим успешно мандата, каза още депутатът от ГЕРБ и посочи, че са готови за диалог лице в лице с лицата на протеста, но не знаели с кого да се срещнат. Според него предсрочни избори сега, ще бъде абдикация. /БГНЕС

DW.COM