България, Общество

Оле Мале с мартеници на два базара в столицата

Много хубави мартеници, изработени от майки на деца с увреждания, могат да се купят на два базара за мартеници на Оле Мале в София, предаде репортер на БГНЕС.

1 март наближава и за поредна година мартеници, изработени от майки на деца с увреждания, ще зарадват деца и възрастни. Щастливи сме да обявим, че тази година сме ви подготвили не един, а два базара, казват от организацията. Така мартениците може да купите на бул. Витоша, а другото място е в мол Сердика, на 1 етаж. И докато базара в мола е от 25 февруари, то на бул. Витоша те са още от днес.

„От днес Фондацията “Майко Мила”, която стои зад каузата “Оле Мале” в помощ на майките на деца с увреждания е тук със своите мартенички на бул. Витоша №56 и предлагаме мартенички, изработени от майки на деца с увреждания. Ще бъдем тук до 1 март включително, ще се радваме да дойдете да си купите от нашите мартеници“, каза Елисавета Белобрадова – председател на фондацията. Тя не пропусна да отбележи и че времето до 1 март ще бъде страхотно.

Какви са мартениците, които предлагат ? На този въпрос Елисавета Белобрадова побърза да каже, че първо са много хубави. „Всичките ни клиенти могат да дойдат и да видят всъщност какво представляват мартеничките ни. Те са много красиви, има на цветя, има прекрасни гривнички, има мартенички за деца….изобщо може да дойдете и да видите“, каза тя. /БГНЕС

DW.COM