Лайфстайл, Шоубизнес

Бритни Спиърс си обеща повече йога през 2020 г.

Певицата пусна видео в Инстаграм, за да публикува как прави упражнения за духовна сила по бикини в градината си и коментира, че прави това, за да “отвори гърба и гърдите си”.

Друга причина поп суперзвездата да иска да се занимава с йога е, защото тези упражнения й помагат да се освободи от стреса, тъй като тя призна, че има “много неща”, които е запечатала “в бутилка”.

Успоредно с клипа, Бритни написа: „ През 2020 г. ще се занимавам с много повече йога …. Аз съм начинаеща и е доста трудно да се отпуснеш …. да се научиш да се доверяваш и да оставиш някой друг да държи тялото ти… Имам много неща, които продължавам да „бутилирам”, така че трябва да поддържам движението на тялото си !!!! Слава Богу за Майката Природа …. тя наистина не се шегува …. тя ми помага да стъпя на краката си и винаги отваря ума ми, когато стъпя накриво…. !!!!”

Хитмейкърът на “Womanizer” разкри също, че е успяла да подобри рекорда си в гимназията за “100 метра на двор”, но е “наранила” краката си, които според нея са се подули.

Бритни, освен Новогодишни пожелания към феновете си, написа в Инстаграм: „Езикът на тялото е всичко!”

”Начинът, по който говорите със себе си и се движите, може да повлияе на настроението ви …. Имам проблеми със самочувствието, така че понякога се влача… Тези пози ми помагат всеки ден да ставам по-силна и е доста забавно да ги правя”, сподели Бритни./БГНЕС

DW.COM