Лайфстайл, Шоубизнес

Дрю Баримор започва собствено тв шоу

Актрисата и водеща на бъдещо ежедневно токшоу Дрю Баримор ще стартира поредица от дигитални проекти, подготвящи аудиторията за авторския й проект.


45-годишната актриса – която ще е автор и водещ на „Шоуто на Дрю Баримор”, обяви, че поредица от онлайн предавания ще предшества премиерата на шоуто на 14 септември.
Освен с „Готварският клуб на Дрю“ и „Киновечер с Дрю“, звездата ще води фенове зад кулисите с „Изкуството на интервюто“ и „Създаването на шоуто на Дрю Баримор“.
Актрисата разкри плановете си да преведе хората през своето „пътуване“ от подготовката до старта на авторската си програма.
„Наистина се радвам на този дигитален свят, в който ще ви отведем. Аз се подготвям за всичко това от година. Започнахме през 2019 г., сега е 2020, много различна година. И с удоволствие ще разкажа за това дългогодишно пътуване, къде бяхме, къде сме сега и как стигнахме до там, където искахме да отидем. Отвъд най-смелите ми мечти беше да имам възможност за ежедневно токшоу. Наистина съм развълнувана и за мен е чест да го създам със Си Би Ес”, каза Дрю, която се прочу с филмите „Извънземното“ и „Ангелите на Чарли“. /БГНЕС

DW.COM