Лайфстайл, Шоубизнес

Дрю Баримор открива шоуто си с Камерън Диас и Луси Лиу

Дрю Баримор ще открие на 14 септември собственото си телевизионно шоу с гостуване на партньорките си от „Ангелите на Чарли„ Камерън Диас и Луси Лиу, съобщи Контактмюзик.

45-годишната актриса ще бъде водеща и автор на “Шоуто на Дрю Баримор” в понеделник (14.09.20), а за свои първи звездни гости към нея ще се присъединят Камерън Диас и Луси Лиу , за да отпразнува почти 20 години от първата премиера на „Ангелите на Чарли“ през октомври 2000 г.

Токшоуто на Дрю също ще я срещне с дългогодишния й приятел и сътрудник Адам Сандлър, както и ще поднесе голяма изненада на обикновено работническо семейство в една от рубриките на програмата – „Проектирано от Дрю“.

Във втория епизод, който ще се излъчи на следващия ден, Баримор ще посрещн в студиото Рийз Уидърспун и Били Айхнер, които ще изпълнят скечове в рубриката „Би ли го харесала Дрю Баримор?“.

Според прессъобщение Дрю се надява новото й шоу да донесе „информация, вдъхновение и забавление на дневната аудитория“. Рекламата на предаването гласи: „Известна в цял свят с нейната запазена марка хумор и позитивност, водещата Дрю Баримор ще сподели своята гледна точка в този свеж и уникален формат с много теми и рубрики”./БГНЕС

DW.COM