Лайфстайл, Шоубизнес

Мадона: Почувствах се изнасилена

Мадона заяви, че се чувства „изнасилена” от портрет, написан от „Ню Йорк Таймс“ за нея, добавяйки, че този вестник е един от най-патриархалните, съобщават американски медии.

Мадона публикува реакциите си в социални медии малко след като „Ню Йорк Таймс“ публикува в сряда неин портрет – озаглавен „Мадона на шестдесет“. Тя каза, че не харесва непрекъснато фокусирането на автора върху възрастта ѝ.

Певицата добави, че журналистът написал статията е прекарал с нея месеци и е бил допуснат до един свят, който мнозина желаят да зърнат и все пак се е спрял на тривиалните неща за Мадона.

„Това ме кара да се чувствам изнасилена. И да, позволено ми е да използвам тази аналогия, след като бях изнасилена на 19-годишна възраст. Допълнително доказателство, че „Ню Йорк Таймс“ е един от бащите основатели на патриархата. И аз казвам – СМЪРТ НА ПАТРИАРХАТА, втъкан дълбоко в тъканта на обществото. Никога няма да спра да се боря за изкореняването му”, заяви певицата.

От „Ню Йорк Таймс“ все още не са дали коментар по темата. /БГНЕС

София
13°
clear sky
humidity: 87%
wind: 1m/s NE
H 20 • L 19
24°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
24°
Fri
Weather from OpenWeatherMap

DW.COM

избор на редактора

14-метрова метална арка от велосипеди, дело на художника Ксавие Минер, се издига в историческия център на Брюксел. Произведението на изкуството е в чест на 106-то издание на колоездачната обиколка на Франция, която ще стартира на 6 юли от Брюксел