Лайфстайл, Шоубизнес

Мена Масуд: В мен виждат само Аладин, нямам покани за други роли

Канадският актьор Мена Масуд, който изигра Аладин в едноименния филм на Гай Ричи, заяви, че след излизането на филма не е получил нито една покана за роля, съобщава Дейли Мейл.

„Малко съм уморен от това. Искам хората да разберат, че когато направиш роля като Аладин, това не винаги носи признание и слава“, коментира той.

На кастинга актьорът победил повече от 2 000 кандидати за главната роля във филмовата адаптация на анимационния филм на „Дисни“ от 1992 година. След излизането на лентата, която спечели повече от милиард долара, мнозина вярваха, че Масуд ще бъде много успешен.

„Знам, че имаше такива, които казваха: „Той спечели милиони и ще получи оферти и от други режисьори“, но това не е така. Не съм имал нито едно прослушване, откакто Аладин излезе”, каза актьорът.

Актьорът сподели, че се тревожи за възрастта си и вярва, че режисьорите го подценяват, въпреки факта, че той започва актьорската си кариера преди десет години.

“Чувствам, че ще остана незабелязан дълго време още докато съм млад – на 28 години съм. Много зрители и режисьори за първи път научиха за мен след Аладин. Затова мисля, че ще бъда свързван с този образ още дълго време. Трябва да поработя над това да убедя всички в обратното“, обясни Мена. /БГНЕС

DW.COM