Лайфстайл, Шоубизнес

Мики Рурк завърши снимките на нов филм

Американският актьор Мики Рурк е завършил успешно участието си във фентъзи филма на ужасите Warhunt (“Военен лов”), в разгара на пандемията от коронавирус, съобщи сп. „Variety”.

Според изданието правителството на Латвия, където се е състояла финалната част от работата по лентата, е позволило на снимачния екип да продължи работата си. Всички служители и актьори стриктно са спазвали мерките за безопасност: носене на маски и ръкавици, както и мерене на температурата по два пъти на ден.

“Дойдох в Рига да се снимам в нова главна роля. Заради този COVID-19 за малко всичко да излезе от контрол. Но в крайна сметка приключи прекрасно”, коментира Рурк.

Продуцентът Ю-Фай Суен каза пред Variety, че графикът на актьора е трябвало да бъде променен, тъй като Латвия щяла да затвори внезапно въздушното си пространство. “За щастие, той се съгласи да пристигне по-рано”, каза Сюн.

Филмът разказва за американски войници, които изпълняват тайна мисия по време на Втората световна война, но попадат в капан: освен, че трябва да се справят с нацистите се борят и с ужасяваща вещица. /БГНЕС и РИА „Новости“

DW.COM