Лайфстайл, Любопитно

Светла Иванова и вокална група “Светлина” разказват какво е Коледа

Море от памук, любов и сол вместо сняг заливат децата от вокална група “Светлина” във видеото към “Какво е Коледа”. Автори на музикалната приказка за добрина и вълшебство край елхата са певицата Светла Иванова и мулти инструменталистът Константин Кучев заедно с децата от вокалната група, на която са ръководители.

Малките таланти снимат дебютния си клип в столично йога студио и солна стая за релакс. Идеята на клипа е да улови атмосферата на заниманията им всяка неделя, както и на песента.

“Уникалното в нашата вокално-творческа група е, че ние създаваме всичко заедно с децата. Те са толкова автори, колкото и ние. Текстът на песента се получи много лесно, когато им дадох задачата да довършат изречението “Коледа е…””, споделя Светла Иванова, която е продуцент на песничката и клипа.

В “Светлина” децата не са просто изпълнители, те са част от целия творчески процес.

“Имаме записани още авторски песнички, в които идеите са общи. В клипа, който заснехме идеята ми беше да покажа колко забавно ни е да творим заедно. Децата за първи път направиха записи и в студио. Някои от тях нямат навършени 5 години”, споделя още изпълнителката. /БГНЕС

DW.COM