Лайфстайл, Шоубизнес

София Вергара е новото лице на „Долче и Габана“

София Вергара е новото лице на „Долче и Габана“ (Dolce & Gabbana) и засне зашеметяваща модна сесия за италианската модна къща по повод кампанията за излизането на чантата „Devotion“.


47-годишната актриса сподели снимка в Инстаграм и написа: „За мен е голяма чест да бъда част от семейството на @dolcegabbana и да бъда включена в такава значима кампания по повод пускането на пазара на великолепната чанта! Това е марка, която обичам от толкова дълго време. Чувствам се благодарна, че заснех това в Италия, където имам толкова много специални спомени. Изпращам на любов към цяла Италия. Обичам те, D&G!”
На снимката София носи ефирна черна рокля и държи чантата, докато се отпуска в красива италианска обстановка.
Междувременно D&G наскоро обединиха усилията си с италианския университет „Хуманитас“, за да подкрепят изследванията му за коронавируса.
Опасният за живота вирус създава хаос по целия свят, а модната къща обяви планове за подпомагане на усилията за овладяване на ситуацията.
Доменико Долче и Стефано Габана казаха: „Чувствахме, че трябва да направим нещо за борбата с този опустошителен вирус, който тръгна от Китай, но заплашва цялото човечество. В тези случаи е важно да направите правилния избор.”
Професор Алберто Мантовани е ръководител на изследователския екип на университета „Хуманитас“. Той е вдъхновил дизайнерите да направят всичко възможно, за да помогнат в борбата срещу вируса.
Те казаха: ”Проф. Мантовани ни разказа африканска басня за колибри: докато всички други животни бягали от пожар в гората, то летяло в обратна посока, продължавайки да носи вода в опит да угаси огъня. Разбрахме, че при всички случаи си струва да направим нещо. Дори много малък жест може да има огромно значение.”
Дизайнерите чувстват като свой „морален дълг“ намерението да „помогнат за решаването на този драматичен проблем“.
„Подкрепата за научни изследвания е морално задължение за нас. Надяваме се, че приносът ни ще помогне за решаването на този драматичен проблем”, казаха те. /БГНЕС

DW.COM