Лайфстайл, Шоубизнес

Шарън Стоун се бори със старостта чрез будизъм

Шарън Стоун се бори със застаряването откакто навърши 40 години, но сега, когато е по-възрастна, се чувства много по-доволна от фигурата си.

62-годишната актриса признава, че е имало време преди няколко десетилетия, в което тя наистина не е “приемала” тялото си, но сега, когато е по-възрастна, се чувства много по-доволна от фигурата си.

За германското издание на „Вог“ тя каза: „Имаше момент когато бях на 40 години, когато влизах в банята с бутилка вино, заключвах вратата и казвах: „Няма да изляза, докато не успея напълно да приема своето тяло.“

„Сега много повече харесвам тялото си. Толкова съм му благодарна”, сподели бившият модел.

Шарън го намразила, когато е трябвало да носи тонове грим за ролята на Катрин Трамъл през 1992 г. в „Първичен инстинкт“ и разкрива, че не е могла да прокара собствения си облик за ролята.

„За „Първичен инстинкт“, те наеха гримьор, който всеки ден ми слагаше тонове грим и всеки ден ходех в караваната си и свалях грима. Но не ми беше позволено да избера свой гримьор, нито името ми да бъде над заглавието на плаката”, каза тя.

Звездата от „Казино“ по-рано настояваше че най-важното, което я прави толкова зашеметяваща, е „истинската вътрешна красота“.

„Важно е да имате философия или начин на живот или вяра, които да ви поддържат балансирани. За мен това беше будизмът. Това е ключът към спокойствието и красотата – вътрешно усещане за форма и елегантност”, каза тя. /БГНЕС

DW.COM