Лайфстайл, Шоубизнес

Шестимата от „Приятели“ в специален епизод за кухнята на сериала

Сериалът „Приятели“ би бил „напълно различен“, ако беше създаден през 2020 г., признава Лиса Кудроу.

56-годишната актриса играе ролята на Фийби в емблематичния ситком – който продължи от 1994 г. до 2004 г. – но Лиса признава, че сериалът вече не се счита за „революционен“, както някога.

Попитана как ще изглежда ситком от типа „Приятели“ през 2020 г., тя обясни: „„ Е, няма да е изцяло бял актьорски състав. Освен това мнението за сериала беше, че той е много прогресивен. В него имаше мъж, чиято съпруга откри, че е гей и бременна, и после те отгледаха дете заедно?! Ставаше въпроос за сурогатна майка. По онова време това беше революционно.”

Звездният актьорски състав – Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Дейвид Шуимър, Мат Лебланк и Матю Пери – отново се събират за документален филм, посветен на ситкома.

И Лиса разкри подробности за специалното събиране, което ще се излъчи в ефира на HBO.

Актрисата каза пред в. „Съндей Таймс“: „Никой не ни е виждал заедно след края на сериала. Ще си го припомним, ще поговорим за случващото се зад кулисите. Няма да играем нашите герои. Това не е епизод орт сериала. Не е по сценарий. Наистина ще е забавно.”

Лиса призна също, че кариерата й след „Приятели“ не е потръгнала изцяло по план.

Тя сподели: ”Когато приключихме с „Приятели“ си мислех: „просто ще правя независими филми. Това е, което искам!“ Но след това независимите филми си отидоха…” /БГНЕС

DW.COM