Шоубизнес

„То 2“ пристига с най-кървавата сцена в историята на киното

В продължението на хорър хитът “То”, чиято премиера е планирана през есента, ще бъде показана най-кървавата сцена в историята на филмите на ужасите, разкрива Джесика Частейн.

„Не бива да разкривам това, но … Има сцена във филма, за която на снимачната площадка бе отбелязано, че има повече кръв, отколкото в която и да било хорър сцена в историята“, каза Честайн.

Червенокосата актриса играе една от основните роли във втората част. В останалите роли ще видим Джеймс Макавой, Джей Райън, Зейвиер Долан, а Бил Скарсгард ще влезе повторно в ролята на клоуна-убиец.

Режисьорът Анди Мускиети каза, че “То 2” ще бъде много по-страшен от първият филм преди две години.

„Това е история за детството, детската любов, но също и за смъртта на едно детство. Разбира се, това е символично, защото когато Пениуайз (убиецът-клоун) разказва как поглъща светове, той говори за унищожаване на света на мечтите и магията“, обясни режисьорът. /БГНЕС

Bolshoi_teather

избор на редактора

Изящният Алхамбра в Гранада е най-посещаваното туристическо място днес в Испания. Дворецът се простира под заснежените върхове на Сиера Невада и е съвършен образец на мюсюлманската култура. Алхамбра, испанците го наричат Аламбра, е задължителна и препоръчително първa спирка на пътуването и опознаването на Андалусия. Всеки ден туристите в Гранада са хиляди.
София
5°
clear sky
humidity: 89%
H 1 • L 1
14°
Sat
15°
Sun
17°
Mon
12°
Tue
Weather from OpenWeatherMap

DW.COM