Лайфстайл, Любопитно

Fibank с кредитни карти без лихва

До 30 септември тази година Fibank предлага промоционални кредитни карти Visa и Mastercard без лихва (до 19 януари 2021 г.) и без такса годишна поддръжка за първата година. След изтичане на промоционалния период се прилага стандартна фиксирана годишна лихва.

Друго предимство е, че картата се издава безплатно, като може да я заявите и от дома си през онлайн платформата на Първа инвестиционна банка. Банката предоставя още възможност за връщане на пари в размер на 0,5% обратно по сметката при достигнат оборот.

По този начин всеки нов клиент на ПИБ, който иска да пазарува, пътува или просто да се разплаща бързо сигурно и удобно, може да го направи, като се възползва от атрактивните промоционални условия и допълнителните предимства на кредитните карти, издавани от Първа инвестиционна банкa.

Fibank осигурява на клиентите си едни от най-съвременните технологични иновации, като предлага дигитализиране на картите Mastercard в смартфон или смартчасовник. Интуитивното дигитално банкиране My Fibank  позволява освен дигитализиране на картите, още много полезни услуги и операции, които позволяват на клиента сам да управлява своите карти от всяка точка на света и да получава мигновена информация за движенията по тях.

И тъй като сме в сезона на отпуските и дългите уикенди, ако заявите своята кредитна карта до края на септември, ще може да направите пътуването си още по-приятно и изгодно, благодарение на сътрудничеството на банката с платформата Booking.com. Ако използвате формата за резервации, която води от сайта на Fibank към платформата за пътувания, и платите с карта от Fibank, ще получите обратно 3% от сумата, която сте заплатили. Тази опция е наистина ценна в сегашните условия на пандемията от коронавирус, която засяга много бизнеси и може да доведе до фалит.

В първата година от срока на валидност на картата можете да сключите и застраховка „Злополука“ от FiHealth, която се покрива от Първа инвестиционна банка. Допълнително спокойствие при пътувания извън България пък предоставя безплатната застраховка за пътуване в чужбина за целия срок на договора.

DW.COM