Спорт

Игрите на Спорт Тото, разнообразие от печалби и скрити богатства

От 13 октомври всеки желаещ може да се снабди с талоните на най-новата моментна лотарийна игра „Тайното имане“. Всеки желаещ, ще открие иманярските талони във всички тото-пунктове и в партньорската мрежа обозначена със стикер „Спор тото“.

Търсачите на бързи финансови успехи имат възможност да грабнат печалби до 150 000 лева. Общият брой на печалбите е 836 084, а това прави прогнозата изключително оптимистична.

Всички, които търсят печелившите символи в „Тайното имане“ е добре да обърнат внимание, че джакпотът в играта „6 от 49“ продължава да се натрупва с рекордни темпове и за 84-ия тираж в неделя се очаква да достигне провокиращата и най-смелите мечти сума от 3 900 000 лева. Към топ печалбите се присъединява и играта „Тото 2 – Зодиак“, в която пет печеливши числа и една зодия към тях, могат да зарадват най-големите късметлии с печалби до 3 000 000 лева. Рязък финансов скок може да изпрати в сферата на сбъднатите фантазии и участниците в играта „6 от 42“. В нея джакпотът се натрупва напоително като есенен дъжд и се очаква да достигне разкошната сума от 340 000 лева. Не е за подценяване и шампионът по честота на печалби, а именно играта „5 от 35“. Разбира се, можете да отпуснете щедър бонус на късмета си и с играта „Тото Джокер“, печалбите ще достигнат до 50 000 лева за неделния тираж.

Жаждата за печалби може да бъде удовлетворена с редовно участие в игрите на Спорт тото и малко късмет. Тези, които са си пожелали да спечелят, могат да направят своите залози до 18:15 часа на 18-ти октомври, онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете. /БГНЕС

DW.COM