Спорт

Нов джакпот в тотото – тази неделя

Какво правим в неделя? Релаксираме от натрупаните емоции от петък и събота. Подготвяме се за новата седмица и понякога се чудим, къде изхарчихме толкова пари за два дни. Е, има и друго, в неделя участниците в игрите на Спорт тото имат възможността да станат приказно богати. Шест числа са напълно достатъчни за да заявите желанието си да грабнете новия джакпот в играта „6 от 49“, който ще достигне 2 150 000 лева.

 

Залозите за играта, участват и в тегленето на „Втори тото шанс“, където печалбите са до 130 000 лева. Има и още … един късметлия със сигурност ще стане собственик нов автомобил, чрез жребий. Равносметката е проста, всеки направен залог за играта „Тото 2 – 6 от 49“ за тираж 52 ви дава три шанса за печалби. Дали може да бъде спечелен джакпота? Разбира се! В 51-ви тираж, участник пуснал фиш на стойност 8 лева във Варна грабна джакпота от играта „6 от 49“. Това го направи 110-тия тото милионер на България, защото спечели гигантската сума от 4 193 762 лева. От началото на годината, Спорт Тото попълни списъка на милионерите с петима участници. Общата сума, която спечелиха те възлиза на 20 013 132 лева. Това означава само едно – благодарение на бързо натрупващите се джакпоти и по волята на късмета, участниците придобиват необикновено големи печалби.

Сериозен финансов удар, могат да направят и любителите на играта „6 от 42“. Параметрите на успеха са прогнозен джакпот от 700 000 лева, както и натрупан фонд от 80 000 лева в „Пари плюс“ на „Втори тото шанс“. Възможност да забогатеят с милиони имат и участниците, избрали играта „Тото 2 – Зодиак“. Великански печалби до 3 000 000 лева ще се ориентират към банковите сметки на всички, които са заложили на пет печеливши числа, в комбинация с една зодия.

Известната с изключителната си щедрост игра „5 от 35“ също е готова да раздава печалби. С един залог участвате в две тегления, а в играта „Втори тото шанс“ печалбите достигат до 200 000 лева. Към числовите игри, имате възможност да добавите и залог за „Тото Джокер“, където три печеливши позиции и цифри, могат да ви зарадват с печалби до 40 000 лева. Минималният залог, отговаря изцяло на името си – само 20 стотинки. Забележете, че Петровден настъпва часове след тиража. Това го превръща в много добър повод да подарите на именниците квитанции за числовите и талони за моментните лотарийни игри.

Може би, някой късметлия ще посрещне своя празник като 111-тия тото милионер. Дайте му шанс да го направи, а той със сигурност ще ви се отблагодари. Залози за 52-ри тираж може да направите в тото пунктовете и онлайн на www.toto.bg. Крайният срок е до 18:00 часа на 28-ми юни в неделя. /БГНЕС

DW.COM